Euronyl BV, een nieuwe naam voor uw vertrouwde partner.

01/11/2016

 

Wij zijn klaar voor de toekomst. Vanaf 1 november gaat Peters Kunststoffen verder onder een nieuwe naam, Euronyl BV. Als florerend onderdeel van de Euronyl Plastics Group willen wij onze internationale uitstraling nog meer onderstrepen en willen wij een duidelijke herkenbaarheid in de markt.

Al meer dan tien jaar kunt u niet alleen rekenen op de voordelen van onze flexibele en efficiënte organisatie met korte lijnen, maar kunt u ook van de professionaliteit en capaciteit van de gehele Euronyl Plastics Group profiteren. Het personeel, de uitstekende kwaliteit en de mogelijkheden blijven natuurlijk bij Euronyl BV ongewijzigd.

Euronyl BV, een nieuwe naam voor uw vertrouwde partner!

Voor uw administratie blijven het KvK nummer en BTW-nummer ongewijzigd.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet

Euronyl BV
Patrick Godding

Plantmanager Euronyl BV
Euronyl Plastics Group